Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Slavnostní start 6. ročníku HEJBEJTE SE v Hotelu Evropa
Slavnostní start 6. ročníku HEJBEJTE SE v Hotelu Evropa

Cvičitelka Hanka Kynychová pojala zahájení šestého ročníku charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou, který se celoročně věnuje dětem z dětských domovů po celé České republice, trochu netradičně. V rámci slavnostní akce totiž také pokřtila čtyři svá nová cvičební DVD, na kterých cvičí i děti z dětského domova, a za kmotry si vybrala samé sportující a hlavně krásné ženy.

 

 



Dietoložka Kateřina Cajthamlová si vybrala DVD zaměřené na latino aerobik, protože sama v praxi zjistila, že i tancem se dá hubnout a formovat postava. DVD si vzala nadšeně i domů s tím, že bude určitě cvičit a doporučovat svým klientům v ordinaci tuto variantu zdravého a přitom zábavného pohybu.

 

 

 

Producentka Olga Menzelová se stala kmotrou DVD s názvem Pevné pánevní dno aneb cvičební program pro ženy na balančních podložkách AIREX, protože jako maminka malé Aničky sama dobře ví, jak je důležité tuto oblast posilovat a předcházet tak například problémům s inkontinencí. Moderátor Vlasta Korec se zajímal, zda i muži mohou na této partii zapracovat, a tak Hanka přidala informaci, že pro muže je toto posilování víc než dobré, jelikož napomáhá mužnosti.

 

Moderátorka Zuzana Belohorcová si vybrala DVD Břišní pekáč III, což je v pořadí už třetí díl revolučního fitness programu, na který má Hanka Kynychová patent. Zuzka toto DVD ocenila hlavně proto, že v dnešní uspěchané době sice všichni chtějí mít pevné bříško s „buchtami", ale nemají čas chodit do posiloven. Takto na nich mohou alespoň zapracovat doma.

 

 

Tanečnice Libuška Vojtková zvolila DVD Aerobik pro začátečníky, protože ač tancuje od dětství, aerobik nikdy necvičila. Proto se ho rozhodla vyzkoušet a později si ho chce s Hankou i zacvičit.

 

 

 

 

Na tomto disku a na Latino aerobiku se podílely také dívky z Dětského domova Kroměříž, které na akci v hotelu Evropa na Václavském náměstí předvedly jednu ze sestav, jež loni nacvičily v rámci pátého ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

Letošní projekt bude zajímavý hlavně v tom, že letní soustředění dětí z domovů z celé republiky se uskuteční právě v hotelu Evropa, kde se postupně ubytuje několik set dětí z přihlášených dětských domovů. Malí tanečníci a zpěváci tak budou mít možnost poznat Prahu přímo z jejího středu.

 

Celým odpolednem provázel moderátor Vlasta Korec, který má momentálně k Hance Kynychové blízko, protože se stali novou moderátorskou dvojicí pořadu Nedělní receptář extra na televizní stanici Prima family.

 

 

 

Nový ročník přišel podpořit také například herec a moderátor Petr Vágner, který na tomto projektu Hanky Kynychové spolupracuje už od prvního ročníku a při loňském finále si dal moderátorskou dvanáctihodinovku, kdy neslezl z pódia.

Z dalších spolupracovníků se objevila například zpěvačka Madalena Joao nebo moderátorka Markéta Mayerová, které se do těchto charitativních aktivit také zapojují už delší dobu.

 

 

Hosté odpoledne v hotelu Evropa si mohli užít také módní přehlídku značku Madonna, kde se kromě slečen z Dětského domova Kroměříž objevili také například herečka Miluše Bittnerová či zpěváci Radana Labajová a Braňo Polák. Milušce to poslední době v roli modelky moc sluší, a i když si stěžovala na velké množství práce, určitě by se měla alespoň občasně této profesi věnovat. Braňo jako vždy nechal všechny přítomné nahlédnout pod svoje tričko a Radana Labajová předvedla extrémně hubenou postavu, kterou má i po porodu. Syn Teodor ji doprovázel i na tuto akci.

 

S ukázkou z připravovaného muzikálu Kapka medu pro Verunku vystoupily tři protagonistky projektu Petra Doležalová, Michaela Sejnová a Genny Ciatti. Hudbu k muzikálu, který bude mít premiéru v září v divadle Hybernia, napsal František Pytloun a v hlavních rolích se objeví například Kamil Střihavka či Bára Basiková. S tímto muzikálem budou děti z Hančina projektu také spolupracovat.

 

 

Svoji tvorbu v rámci zahájení nového ročníku Hejbejte se a zpívejte s Hankou představil také zpěvák David Deyl, další ze stálic pomáhajících nezištně. David přišel zazpívat i přes svůj nabitý program, kdy hodinu poté vystupoval s Helenou Vondráčkovou a druhý den odjížděl na Slovensko točit nový videoklip. Musel proto také vynechat svůj pravidelný trénink v Hančině fitku, kam chodí mimo jiné na lekce nového zajímavého programu TRX.

Šestý ročník tohoto charitativního projektu byl zahájen, a tak nezbývá než se těšit na podzimní finále, kde několik stovek dětí vyrůstajících bez svých rodin, předvede to, co dokáže zvládnout v oblasti aerobiku, zpěvu nebo třeba muzikálového herectví.


Slavnostní start 6. ročníku HEJBEJTE SE v Hotelu Evropa
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz