Nadační fond Hanky Kynychové
Nadační fond Hanky KynychovéNadační fond Hanky Kynychové byl založen v listopadu 2011 slavnostním křtem v rámci jubilejního 5. ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte v Kongresovém centru Praha. Jeho činnost navazuje na činnost občanského sdružení Dětské domovy v pohybu, které v roce 2006 založila Hanka Kynychová.

Občanské sdružení se pak po pěti letech transformovalo na Nadační fond Hanky Kynychové. Hlavní činností Nadačního fondu Hanky Kynychové je  charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte. Dále se ale NF věnuje organizaci adventních koncertů; promoakcí, které mají za úkol představit veřejnosti děti v dětských domovech v reálném světle; zprostředkovává dětem zařazení v profesionálních tanečních skupinách; zajišťuje dětem a dětským domovům prezentaci na prestižních sportovních a společenských akcích apod. Nadační fond Hanky Kynychové se také snaží o integraci dětí z dětských domovů do současné společnosti.

Nadační fond Hanky Kynychové