Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Dětské domovy v pohybu
Dětské domovy v pohybuDětské domovy v pohybu - název občanského sdružení, které se Hanka Kynychová rozhodla založit v roce 2007. Činnost sdružení tehdy navazovala na pilotní dobročinný projekt "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou", který proběhl v roce 2007.

Protože si pohyb v dětských domovech pod vedením Hanky Kynychové získal  přízeň všech zapojených domovů do projektu Hejbejte se a zpívejte, rozhodla se Hanka své aktivity rozšířit a proto založila Dětské domovy v pohybu. Posláním sdružení bylo zavádět do dětských domovů moderní formy sportovních disciplín jako je aerobik, hip hop, break dance či břišní tanec. Tyto discpilíny pak byly rozšířeny na MTV dance, zumbu a muzikál. Naopak kategorie brišní tance zanikla. Kromě sportovních disciplín se sdružení vždy věnovalo i i  i zpěvu a nácviku muzikálu. V roce 2010 a 2011 jsme spolupracovali s muzikálem Děti ráje. Tím chceme dát všem dětem možnost aktivně a smysluplně trávit volný čas, získat odvahu a odhodlání vyniknout v talentu, o kterém leckdo ani neví.

 

Projekt "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou" získal v roce 2009 a v roce 2010 prestižní ocenění Projekt roku, které vyhlašuje každoročně časopis Zámeček. Ten je vydáván pro všechny dětské domovy v ČR a je tvořen také dětskou redakční radou. Hlasy do ankety Zlatá věž Zámečku zasílají pouze děti z dětských domovů. Děkujeme!

Činnost sdružení se postupně stále rozšiřovala. Snažili jsme  se setkávat s dětmi a podporovat je v jejich talentu různými formami, jako například pozvánkami na sportovní akce, veletrhy a kongresy.... a proto pak došlo k transformaci na NADAČNÍ FOND HANKY KYNYCHOVÉ, která se uskutečnila 19. 11. 2011.

 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz