Promo akce v obchodních centrech po celé ČR
Promo akce v obchodních centrech po celé ČRNadační fond Hanky Kynychové pořádá promo akce v obchodních centrech po célé České republice. Smyslem promo akcí je ukázat široké veřejnosti, že děti z dětských domovů nejsou kriminální živlové, ale že jsou to šikovné, hodné a talentované děti, které stojí za to podporovat.

Naše akce v obchodních centrech se setkávají s velkým úspěchem, vždy přilákají spoustu diváků - návštěvníků obchodních center. Akce pořádáme zpravidla ve větších městech - Praha, Brno apod.

V rámci programu vystupují jak zpěváci či tanečníci české hudební a taneční scény - Míša Nosková, Michael Foret, Bořek Slezáček, David Deyl, Martin France, Zbyněk Drda...., tak samozřejmě (prioritně) děti z dětských domovů, které předvádí taneční choreografie z projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou.

Termíny akcí, kam se můžete přijít podívat naleznete v rubrice aktuality.

Těšímm se s vámi na viděnou!
Vaše Hanka Kynychová

Promo akce v obchodních centrech po celé ČR