Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Jste menší firma či fyzická osoba?
Jste menší firma či fyzická osoba? Jste-li menší firma či fyzciká osoba se sociálním cítěním a rádi byste se podíleli na chariativních projektech Nadačního fondu Hanky Kynychové, i vaši podporu vítáme! Není nic lepšího, než upřímná podpora na základě sociálního cítění.

Pokdu jste se rozhodli podpořit projekt HEJBEJTE SE A ZPÍVEJTE S HANKOU KYNYCHOVOU, můžeme vám nabídnout prezentaci vaší firmy dle vašeho přání a dle výše vašeho plnění, které se rozhodnete našemu projetu věnovat, dále můžeme zprostředkovat návštěvu vaší firmy či soukromou návštěvu ve vybraných dětských domovech.


Také si můžete vybrrat konkrétní dětský domov, který se rozhhodnete podprořit (Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, promo akce, adventní charitativní koncert).

 

Příklady vaší prezentace:

- loga na POS materiálech, plakátech a billobardech

- logo vaší firmy na dresech závodníků vybraného dětského domova

- loga v místě konání akce

- výstavní či prodejní stánky na našich akcích

- věnování vašich produktů dětem - svačinky, pitný režim, dárky do soutěže, dresy...

 

Způsoby prezentace akcí - např.:

- billboardy, plakáty, letáky

- modiální podprora v tištěných ve všech typech médií před akcí a po akci

- kampaň na rádiích FM

- prezentace a pozvánky na akci na všech webech Hanky Kynychové (http://www.kynychova.cz/, http://www.kynychova-fitness.cz/, http://www.kynychova-nadace.cz)  

- prezentace na FB Hanky Kynychové a jejího NF

 

Prezentaci vaší firmy jsme schopni ušít každému individuálně na míru!

 

V případě, že máte zájem spolupracovat na projektech pro děti z dětských domovů, které mají smysl, kontaktujte manažerku Hanky Kynychové a Nadačního fondu Hanky Kynychové Mgr. Kateřinu Fingralovou: Tel.: +420 607 185 011, e-mail: katerina.fingralova@gmail.com.


Jste menší firma či fyzická osoba?
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz