Finálová taneční show Hejbejte se a zpívejte 2015 se blíží!

V pondělí 23. listopadu vyvrcholí už 9. ročník charitativního tanenčího projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, který je určen dětem z dětských domovů.

Přijďte se podívat, co se všechno se dokázaly děti naučit v rámci tohoto oblíbeného tanečního projektu!

Můžete se těšit na opravdovou taneční show!

Kromě výkonů 300 dětí z 19 dětských domovů se můžete těšit na velmi bohatý doprovodný program!

Vystoupí Revolta, New Element, Pavel Caltta, Martin Šafařík, Andrea Kalivodová, Natálka Grossová, Linda Finková, Petr Kutheil, Kate Matl, interpreti z muzikálu Horečka soboní noci a mnoho dalších.

Dále se můžete těšit na Filipa Jankoviče, Gabrielu Partyšovou, Kláru Doležalovou, Petra Vágnera, Richarda Genzera, Kristýnu Janáčkovou, Kateřinu Neumannovou, Roberta Zárubu, Veroniku Arichtevu, Lucii Křížkovou, Aleše Hámu, Kairu Hrachovcovou, Petra Jákla, Terezu Fajksovou, Ivanu Jirešovou, Jana Čenského, Sandru Parmovou, Olgu Menzelovou a mnoho dalších.