Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Blíží se další výjezd! Tentokrát na Ústecko
25.3.2008 (HKY) - Ahoj holky, kluci, milé tety a strejdové, Velikonoce jsou už za námi a i když jsme si moc sluníčka neužili, doufám, že jste si alespoň užili prázdnin a volna. Já už se moc těším na další setkání s vámi; již tuto sobotu vyrážíme s týmem DD v pohybu na Ústecko.


Přesněji řečeno v sobotu 29.3. vyrážíme opět za holkami a kluky, abychom rozhejbali po velikonoční nadílce vaše těla. I tentokrát budete mít možnost zapojit se nejen do aerobiku se mnou, ale natrénovat i hip hop s Nikolou (také ze skupiny A-Force, zaskakuje za Radka, který válí šunky na Kubě) nebo břišní tance se Šárkou. A pro ty nejmenší si připravila veselý program Katka - hejbání a zpívání na skladbu Malé kotě nebo jednoduchou aerobikovou setsavu Hlupáku najdu tě. Držte nám palce, abychom nezapadli ve sněhové kalamitě nebo nás neodfoukl zase nějaký orkán;-)

A jaké domovy jsou letos z Ústecka přihlášeny? Tradiční rivalové Ústí nad Labem Severní terasa, Litoměřice, Dlažkovice a nově velká ústecká konkurence ze Střekova. Tak jsem zvědavá, jaký materiál na mě čeká na severu:-)

Vaše Hanka


 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz