Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Poslední dva výjezdy jsou před námi
8.4.2008 (RHA) - Zimu máme snad již definitivně za sebou a s blížícím se jarem spějeme do finále i s prvními výjezdy po jednotlivých dětských domovech. Tento víkend (12.,13.4.) zamíříme na Vysočinu, Znojemsko a do Pardubic. Další víkend (19.,20.4.) nás čeká poslední výjezd na severní Moravu. Věříme, že i při posledních návštěvách se tak jako doposud setkáme s milými a šikovnými dětmi a tetami, kterým sice přibude trošku práce s tréninky, ale na druhou sranu se můžou sami zapojit do nacvičovaných sestav :-)



Konkrétně navštívíme tuto sobotu DD Pyšely, DD Humpolec, DD Jemnice a DD Znojmo. V neděli potom DD Mikulov, DD Polička a DD Pardubice. Jelikož máme v plánu přenocovat ve Znojmě, nedělní návštěvy jsou trošku ohroženy místními vinaři, kteří by nás mohli od nedělního programu ve svých sklepích odradit. Ale nebojte se, my se nadáme:-) Už se na návštěvu zdejšího regionu a hlavně na Vás moc těšíme! Budeme rádi,pokud si předem rozdělíte děcka tak, abychom měli obsazeny jak kategorie aerobiku a hiphopu, tak břišní tance a pro nejmenší máme připravena Koťata s Katkou nebo lehkou sestavu Hlupáku najdu tě.

Následující víkend na severní Moravě bude hlavně z hlediska času a dopravy velmi náročný. Musíme totiž za sobotu stihnout DD Hranice, DD Ostrava, DD Opava a DD Melč, zde přenocujeme v nám již známém penzionku v Podhradí. Druhý den nás čeká setkání v DD Lichnov, DD Černá Voda a DD Štíty. Zvláště zde bude cestování sice krásné (silničky skrz Jeseníky) ale časově náročně, takže prosíme o maximální přípravu a minimalizaci času se svoláváním děcek, sháněním kazeťáků a vytipováváním vhodných prostor k nácvikům. Jsme rádi, že se nám nakonec podařilo vymyslet návštěvy tak, abychom skutečně navštívili každý DD zvlášť osobně. Děkujeme za pochopení a na shledanou brzy u Vás!


 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz