Pozvánka na Den zdraví do Prahy
16.4.2008 (HKY) - Pro všechny příznivce zdravého pohybu, ale především pro obyvatelé ze sídlišť částí Prahy 12 a Prahy 4 jsem se na sobotu 24. května rozhodla připravit DEN ZDRAVÍ. Důvod? Chtěla bych, aby si zasportovali mladí staří a večer si každý u sklenky dobrého vína mohl uvědomit ten krásný pocit z aktivně prožitého dne, kdy si všichni nejen zasportovali a protáhli tělo, ale udělali tím i něco pro své zdraví. Ráda na akci uvidím i Vás, milé děti, tety a strejdové! A v případě domluvy můžete ostatním veřejně předvést Ewu Farnou, letošní sestavu nebo něco vlastního:-)

Startujeme již v 9 hodin na nádraží v Braníku, odkud povede cesta plná sportovních disciplín, her a soutěží příjemnou povltavskou stezkou. Soutěžící budou na trase plnit úkoly a dostávat body, za které si odnesou věcné ceny od sponzorů. Pro ty, co ještě nebudou mít sportování dost nebo přijdou později, začne od 13 hodin odpolední sportovní program v mém Fitku a okolí. A jaký program jsem tu pro Vás připravila? Přímo ve fitness klubu bude od 14:00 připravená hodina Step-Body a P-clas, od 15:00 potom Pilates a Spinning. Venkovní cesty v okolí fitnessu se promění v dějiště sportovního klání ve sprintu na kolečkových bruslích, pro maminky bude připraven slalom s kočárky, pro tatínky přebalování miminka na čas a mnoho dalšího. Na své si přijdou i zdatnější sportovci v disciplínách trojboj (švihadla, brusle, běh), dvojboj (švihadla, běh) nebo sprint na dlouhou trať. Celým dnem Vás bude provázet Slávek Boura s Markétou Mayerovou.

V průběhu celého dne si mohou lidé změřit možností hladiny cholesterolu, hladiny cukru v krvi nebo zjistit množství tělesného tuku, případně stanovit BMI (poměr tělesné hmotnosti v kg a výšky v metrech na druhou).

Místo konání: Fitness klub Hanky Kynychové, Šifářská 1/3, Praha 4 - Hodkovičky - Areál Preston.
Partnery akce, kteří také věnovali ceny do soutěží, jsou v abecedním pořadí Aviva životní pojišťovna, České Dráhy, Český červený kříž, Domafit Fitness, For Baby, Huggies, Infocentrum REGA-WELLNESS, MČ Praha 12, Nestlé Česko a Tefal.

Srdečně Vás zve

Hanka Kynychová