Děcka, podzimní nácviky se blíží!:-)
Ahoj kamarádi, vůbec vás nechci stresovat tím, že se prázdniny neúprosně blíží do svého závěru a zase nás čeká pověstná honička se začátkem školního roku, atd. Naopak, chci vás potěšit několika dobrými zprávami, které se týkají našeho společného cvičení...

1) Pečlivě připravujeme termíny podzimních nácviků v tělocvičnách (září/říjen) a také přípravy na finálové závody jsou v plném proudu. Prosím tety o potvrzení termínů secvičné, které vám rozeslal Roman e-mailem.

2) Finále se uskuteční 8.a 9.11. v Praze na Letné, ve sportovní hale Sparta Praha, Nad Královskou oborou 51, Praha 7 - Letná. Webové stránky: www.acspartapraha.cz. Finále bude dvoudenní, 18 domovů přijede v sobotu, dalších 18 domovů bude závodit v neděli. Výběr DD na SO a NE provedeme tak,aby byly síly vyrovnané v obou dnech. Čili nebude to "horší a lepší", ale rovnoměrný průřez "vším materiálem":-)

3) Na finále nám přislíbili účast zajímaví hosté. Samozřejmě díky TV NOVA Vás budou i letos podporovat patroni, které znáte z TV obrazovky. Navíc vystoupí a zazpívá Ewa Farná (bohužel nemůže oba dny,ale pouze v neděli) a v sobotu vystoupí skupina Za 5 Dvanáct, kterou znáte z X Factoru. V jednání jsou ještě další osobnosti,ale také si chceme nechat nějaké to překvapení,že... ;-) Moderovat bude Honza Musil.

4) Trikoty a oblečení pro vás také usilovně sháním. Moc mi záleží na tom, abych splnila svůj slib a smysl celého projektu, tedy připravit vám profesionální podmínky opravdových závodů, jaké jsou obvyklé v profesionální sportovní branži. Proto týmy aerobiku budou mít své trikoty (každý tým různá barva), týmy Koťata a Hlupáky obléknu díky novému partnerovi - HERVIS SPORT - do slušivých značkových triček a kraťasů/legín, oblečení pro hip hop a doplňky k břišním tancům sháním také. Je to hukot, ale věřím, že to díky mým možnostem a vašemu nadšení a poctivému tréninku zvládneme!

To je zatím k aktuálním informacím vše, naučte se prosím sledovat aktuality zde na internetu, budou od začátku září stále častěji přibývat. Vám, kteří ještě během záři jedete k moři, přeji fajn prodloužené léto a po návratu se na vás budu těšit!

Vaše Hanka.