Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Finálové závody jsou za námi! Jak to dopadlo?
Sdružení Dětské domovy v pohybu úspěšně dokončilo ve spolupráci s generálním partnerem TV Nova celoroční charitativní projekt "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou". Do finálových závodů v hale AC Sparta Praha se sjelo přes 560 dětí, aby změřily své síly ve sportovních a tanečních disciplínách aerobik, hip hop, břišní tance, ale také ve zpěvu a hře na hudební nástroj. Celkem soutěžilo 33 dětských domovů z celé ČR. Absolutním vítězem s nejvyšším počtem bodů se stal dětský domov Planá! Gratulujeme!


Vítězem se v kategorii aerobik stal v sobotu DD Domino Plzeň a v neděli DD Kroměříž, na první příčku v hip hopu dosáhly DD Ústí nad Labem Severní Terasa a DD Mikulov, z těch nejmenších se porotě nejvíc líbily děti z DD Polička a DD Ústí nad Labem Severní Terasa (Hlupáku, najdu tě) a z DD Planá a DD Plesná (Kotě), starší dívky z DD Planá a Plesná také zvítězily v kategorii Břišní tance. Ocenění se rozdalo mnohem víc a děti si kromě jedinečného zážitku odvezly i posilovací stroj a rotoped od firmy Domafit, poukázky na sportovní zboží od Hervis Sport, kosmetické balíčky od Garnier, balíčky plné sladkostí a zdravých tyčinek od Nestlé a dárečky od TV Nova. Pitný režim pro děti zajistily značky Rajec a Jupí, čaje Megafyt a iontový nápoj od firmy Nutrnend. Mediální partneři: Rádio Bonton, Fitstyl, Osobní finance, Betynka, Rodina a zdraví, Mámy radí, Aktivně, Pojď si hrát, Zámeček, portály živě.cz, Mobilmánia.cz a Hejbejse.tv. Nad zdravím všech přítomných dohlížel Český červený kříž.

"Chtěla jsem, aby se aerobní sport dostal do dětských domovů a stal se naprosto běžnou samozřejmostí, jako je tomu u dětí v normálním životě. Tyto děti nemají možnost, aby je k volnočasovým aktivitám směrovaly jejich rodiny a ukázaly jim cestu k výběru zájmových kroužků. V normálních rodinách je to běžné. Také jsem dětem chtěla ukázat, že úspěch není jen procházka růžovým sadem, tak jak to znají ze seriálů, ale že úspěch přijde až po tvrdé, intenzivní práci a tréninku," vysvětluje hlavní smysl charitativní akce Hanka Kynychová, která celý rok poctivě připravovala děti na závody.

"Tréninky proběhly třikrát, děti si na úspěch sáhly vlastním potem, únavou a pravidelným trénováním. A nyní ve finále se přesvědčily, že vyhrát dárky a peníze není náhoda, ale intenzivní práce na zdokonalování sama sebe. Jsem ráda, že si děti posílily své sebevědomí a potlačily strach a trému při vystupování před cizími lidmi. Oporou jim při tom bylo 33 patronů - známých tváří z televize Nova," dodává Hanka Kynychová. Mezi přítomné známé osobnosti patřili mimo jiné Karel Voříšek, Markéta Fialová, Veronika Nová, Kristýna Fuitová-Nováková, Marta Ondráčková, Tomáš Krejčíř, Pavel Svoboda, Patricie Solaříková, Jakub Štáfek, Josef Pejchal, Pavlína Danková, Karla Mráčková. Akci moderovali v sobotu Ondřej Brzobohatý a Michal Sochor, v neděli pak Ljuba Krbová a Petr Vágner.

 


 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz