Co nás čeká v roce 2009?
Jste zvědaví, jakou podobu bude mít sportovní projekt Hanky Kynychové a týmu DD v pohybu příští rok? Pak čtěte dál... :-)

V příštím roce předpokládáme s projektem začít na jaře, kdy navštívíme nově přihlášené dětské domovy (tedy DD, kde jsme dosud nebyli). V létě proběhne po dobu třech týdnů letní prázdninové soustředění v rekreačním středisku Hláska ve Zlenicích. Kapacita RS nabízí v prvním týdnu od 20.7. do 26.7. prostor pro cca 65 dětí, ve druhém týdnu od 27.7. do 2.8. přijímáme rovněž 65 dětí a ve třetím týdnu od 3.8. do 9.8. 2009 přijímáme 85 dětí. Příjezd vždy v pondělí na oběd, odjezd v neděli po snídani. Každý domov vyšle své zástupce na šestidenní pobyt, který obsahuje: Ubytování s plnou penzí ve dvoulůžkových pokojích s vlastním soc.zázemím, 4denní trénink s lektory vybraných disciplín (aerobik, hip hop, tai-chi, břišní tance, zpěv a hudební nástroje). Dva dny pobytu je v gesci pedagogického doprovodu každého DD (koupání, soutěže, výlety do okolí apod.). Cvičební sestavy potom naučíme na podzimních nácvicích zbytek dětí z každého DD, které nebyly na letním soustředění, ale budou závodit. Na každý domov předpokládáme účast cca 6-9 dětí vč.personálu. Po podzimních nácvicích (září/říjen) si užijeme klid a na finálové klání se připravíme začátkem roku 2010. Velké finále proběhne v březnu 2010.

Přihlášky do ročníku 2009:

v průběhu prosince a ledna bude k dispozici na stránkách www.ddvpohybu.cz přihlašovací formulář do každé kategorie. Dostanete se na něj tak, že si hned na titulní stránce zvolíte kategorii, ve které budete chtít závodit a kliknete na tlačítko "Zapoj se". Vyplníte wordovský dokument a pošlete ho emailem na moji adresu (roman.hruza@ddvpohybu.cz) . S přihlašováním začněte skutečně až v prosinci, nyní tam jsou ještě staré formuláře a neobsahují kategorii tai-chi! I když mi již nyní píšete se zájmem o účast, vše budeme řešit od 1.12.2008. Uzávěrka přihlášek je stanovena na 31.1.2009.

Cena pobytu:

Bude stanovena nejpozději 1.12.2008 na základě sponzorského vykrytí ze strany partnerů.

Těšíme se na Vás i v příštím roce!!!!

Za tým DD v pohybu, Roman Hrůza