Harmnogram na rok 2009 je na světě!
Co nového Vás čeká ve 3. ročníku "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou"? A jak budou vypadat naše společná setkání v roce 2009?

Milé tety, milí strejdové a milé děti!

Konečně jsme dali dohromady dlouho očekávaný program celého letošního „Hejbání a zpívání" s Hankou a lektorským týmem DD v pohybu. Věříme, že Vás náplň letošního ročníku zaujme a opět se shledáme při společných nácvicích.
Veškeré podrobnosti o plánech na rok 2009 naleznete v rubrice "harmonogram" a "disciplíny".

Novinkou letošního ročníku je velké letní soustředění pro vybrané všechny kategorie ( tedy aerobik junior, aerobik kadet, hip hop junior, hip hop kadet, břišní tance i zpěv a hra na hudební nástroj). Soustředění se uskuteční v červenci a v srpnu 2009 ve Vámi dobře známém hotelu Hláska ve Zlenicích.

Termíny jednotlivých běhů soustředění:
1. běh 18.7. - 23.7. 2009 (kapacita 85 lůžek)
2. běh 24.7. - 29.7. 2009 (kapacita 85 lůžek)
3. běh 30.7. - 04.8. 2009 (kapacita 85 lůžek)
4. běh 05.8. - 10.8. 2009 (kapacita 95 lůžek)
5. běh 11.8. - 15.8. 2009 (kapacita 95 lůžek)

-Každý DD se účastní jedno běhu, jehož termín se mu nejvíce hodí, eventuálně můžeme termín DD přiřadit sami.
-Přihlásit můžete buď plný počet závodníků jednotlivé kategorie nebo třeba jenom půlku týmu a děti se mohou sestavu doučit během podzimu v domově.
-Soustředění není určeno pro celý DD, ale pouze pro děti, které se chtějí aktivně účastnit celoročního projektu.
-Účast na soustředění zavazuje celý dětský domov k účastem na dalších nácvicích a dále k účasti na finálových závodech.

Před samotným přihlášením do 3. ročníku projetku Vás prosíme, abyste opravdu počítali s účastí do konce projektu, tedy do finálových závodů 7./8. listopadu 2009.

Program akce:

Letní soustředění není „prázdninový tábor", ale bude pojaté opravdu jako profesionální sportovní soustředění. Samozřejmostí bude zajištění pravidelné stravy, pitného režimu, ale také bohatý doprovodný program a spousta zábavy. Na každém soustředění bude vyhlášena jednodenní olympiáda, u které budou přítomni Vaši patroni - známé tváře TV Nova. Každého šestidenního běhu se musí účastnit pedagogický dozor (doprovod z DD).

Harmonogram soustředění:
První tři dny: nácviky v daných kategoriích, lektorský program soustřední
Čtvrtý den: celodenní olympiáda, přítomnost TV Nova, patroni domovů
Pátý den: celodenní výlet do okolí, zaměřený na pobyt v přírodě
Šestý den: balení, úklid, odjezd

!!!Přihlášky na soustředění musí obsahovat:
Termín
Vybrané kategorie
Počet účastníků + věk
Počet pedagogických pracovníků (doprovod)
Způsob dopravy

Kapacita soustředění:
Na každý běh máme pouze kapacitu 80-90 osob. Vyhrazujeme si tedy právo určit termín v případě, že ve vašem výběru už bude obsazeno. Programově budou všechna soustředění stejná, takže nikdo o nic nepřijde.

Přihlášky přijímáme do 27.2.2009 ! (prodloužili jsme termín přihlášek z důvodu změny harmonogramu akce a z důvodu uveřejnění pozvánky v únorovém vydání časopisu Zámeček)

Přihlášky a případné dotazy posílejte Katce Fingralové na adresu: katka.fingralova@ddvpohybu.cz
Katka bude letos evidovat účast DD v projektu a podílet se na další organizaci celého projektu.

Budeme se těšit na setkání s Vámi i v letošním projektu!