Hanka Kynychová podpořila účastí i Nejmilejší koncert v Ústí nad Labem
V Severočeském divadle opery a baletu se ve středu 1. dubna 2009 uskutečnilo krajské kolo soutěže Nejmilejší koncert, které bylo určené pro děti z dětských domovů v Ústeckém a Libereckém kraji. Pozvání do odborné porty přijala i Hanka Kynychová, předsedkyně sdružení Dětské domovy v pohybu.

Minulou středu čekal tým Dětské domovy v pohybu druhý výjezd za dětmi v tomto roce. Tentokrát byla Hanka Kynychová a ostatní členové týmu pozváni na krajské kolo Nejmilejšího koncertu do Ústí nad Labem, které pořádal dětský domov Ústí nad Labem - Severní Terasa, který je letitým účastníkem našeho projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou".

Nejmilejší koncert se opravdu vydařil. Děti zpívaly, tancovaly, recitovaly a vůbec předváděly všechno, co se naučily, co je baví. Náš tým se setkal i se „starými známými" - DD Dlažkovice, DD Ústí nad Labem-Střekov, DD Ústí nad Labem-Severní Terasa a Litoměřice. Ale také s novými domovy, které jsou letos v našem projektu nováčky - DD Most a DD Lipová u Šluknova. Zaujal nás velmi svým pěveckým a hudebním vystoupením dětský domov Vysoká Pec. Od DD Most naše sdružení obdrželo čestné pozvání na celorepublikový Nejmilejší koncert, který se uskuteční v sobotu 16. května. Toto pozvání nás velmi potěšilo a možná i trochu dojalo. S radostí jsme ho přijali a celý tým sdružení v čele s Hankou Kynychovou se těší se všemi dětskými domovy na viděnou v Mostě!