Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Defilé dětských domovů v pohybu je tady
Společný sportovní projekt sdružení Dětské domovy v pohybu a TV Nova se blíží do svého finále. Během října zvládly všechny děti podzimní nácviky, ve kterých se dopilovali taneční a cvičební sestavy a nyní se již všechny týmy netrpělivě připravují do Prahy. Závody projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou se uskuteční v sobotu 7. listopadu 2009 v Kongresovém centru Praha.


Již máme za sebou všechny nácviky ve spádových městech na Moravě i v čechách. Nutno říci, že děti i tety vzaly povětšinou nácviky velmi vážně, a již nyní je více než jasné, že ve finále bude velká konkurence,“ řekla Hanka Kynychová, zakladatelka sdružení a strůjce dobročinného projektu.

A jak to na nácvicích vypadalo? Děti byly opravdu perfektně připraveny, pouze v několika případech lektoři „dolaďovali“ menší nedostatky či úseky choreografií. Ve většině případů působila jako motivace konkurence – v jedné tělocvičně se vždy sešlo pět až šest dětských domovů a děti tak měly možnost sledovat jak „pracují“ ostatní. „Musím říci, že jsem mile překvapena, že většina dětí a dokonce i tet opravdu ´maká´. Sestavy se jim o léta z hlavy nevykouřily a je vidět, že pravidelně trénují. Mám z toho velikou radost,“ shrnuje zážitky z nácviků autorka projektu Hanka Kynychová.

Součástí podzimních nácviků nejsou jen tréninky, ale i příjemnější události, jako například rozdělení dresů - tepláky a trička na Hip Hop, trička pro Aerobik Kadet a Aerobik Mini. Tepláky pro hip hopery dodává firma Gazella, trička společnost Hervis Sport. Aerobik Kadet obléká společnost Nutrend a ty nejmenší – Aerobik Mini obléká do slušivých žlutých triček s logem projektu generální partner TV Nova. Zajímá vás, v čem budou oblečeny „aerobičky“ – tedy Aerobik Junior Hanky Kynychové? Ani děvčata nepřijdou zkrátka – na podzimních nácvicích jsem všechny závodníky této kategorie změřili a dresy jim jsou ušity přímo na míru. A vzhledem k tomu, že dresy budou ve stylu Abba, tak je opravdu na co se těšit.

Podle nejaktuálnějších informací od tet se děti již pilně připravují a těší se na setkání v Praze - až se ukáže, kdo z nich je ten nejlepší :-) J

iž nyní můžeme odtajnit, že do Kongresového centra přijde děti podpořit Ondra Ruml, Zbyněk Drda a mnoho dalších. V porotě zasednou takové kapacity, jakými jsou Eduard Klezla či Jindřich Hes.
Přijďte fandit dětem i Vy!

Kde finále proběhne? V Kongresovém centru v Praze na Vyšehradě, vchod č. 5, Společenský sál.
Kdy? V sobotu 7. listopadu od 11:00 hodin do 20:00 hodin.
Kolik dětí vystoupí? Téměř 350 dětí z 28 dětských domovů z celé ČR.
V jakých disciplínách soutěží? Aerobik, hip-hop, Břišní tance, Muzikál.

Kdo zasedne do poroty? Například Eduard Klezla, Jindřich Hes,Šárka Vaňková a další.
Přijde děti podpořit nějaká známá osobnost? Díky TV Nova podpoří každý domov známá tvář TV Nova. Diváci tak budou mít možnost na jednom místě setkat se 30 hvězd ze svých oblíbených pořadů TV Nova. Moderuje Honza Musil, celým dnem bude provázet samozřejmě i iniciátorka projektu Hanka Kynychová.
Bude něco navíc? Zazpívá Míša Nosková, Šárka Vaňková, Leona Černá, Tereza Zelinková, Ondřej Ruml, Zbyněk Drda a další. Těšit se můžete i na VIP sportovní exhibici.

Kolik to stojí? Vstupné je dobrovolné. Vybranou finanční částku si odveze absolutní vítěz. Předprodej vstupenek probíhá ve Fitness Clubu Hanky Kynychové nebo je možné zakoupit vstupenky přímo na místě od 10:30 po celý den.

Těšíme se se všemi na viděnou!

Celý tým DD v pohybu

 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz