Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
pro partnery
pro partneryVšechny projekty, které Nadační fond Hanky Kynychové pořádá, jsou určeny výhradně dětem z dětských domovů. Projekty se zaměřují hlavně na vzdělávání v oblasti volnočasových aktivit, na dodání sebedůvěry dětem bez rodin s neveselou minulostí, a také na integraci dětí do současné společnosti.

Realizace všech projektů bezesporu vyžaduje finanční prostředky. Veškeré finanční prostředky, které Nadační fond Hanky Kynychové získá, jsou určeny výhradně dětem z dětských domovů v rámci projektů, které nadační fond pořádá.

 

Vděčni jsme i za jakékoliv barterové  a hmotné dary. Pokud se rozhodnete poskytnout dar, prosíme, aby se jednalo o nové a nepoškozené zboží.

 

Děkuji, že jste se rozhodli podpořit moje projekty pro děti z dětských domovů!

 

Vaše Hanka Kynychová


pro partnery

Jste velká firma nebo společnost? Jste velká firma nebo společnost?

Jste-li velká firma, která by ráda podpořila finančně či barterově některý z projektů Nadačního fondu Hanky Kynychové, děkujeme, že jste si vybrali právě nás!

[více...]
 

Jste menší firma či fyzická osoba? Jste menší firma či fyzická osoba?

Jste-li menší firma či fyzciká osoba se sociálním cítěním a rádi byste se podíleli na chariativních projektech Nadačního fondu Hanky Kynychové, i vaši podporu vítáme! Není nic lepšího, než upřímná podpora na základě sociálního cítění. [více...]
 

Nemáte firmu, nepodnikáte, ale přesto chcete děti podpořit? Nemáte firmu, nepodnikáte, ale přesto chcete děti podpořit?

Pokud se rozhodnete věnovat některému z našich projektů drobný finanční dar či barterové nebo hmotné dary (pouze nové - děkujeme!) a na oplátku se chcete setkat s dětmi z dětských domovů na našich akcích, pokud chcete navštívit dětský domov a zjistit, jak to tam funuje, vše mám můžeme zprostředkovat.

[více...]
 
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz