V naší fotogalerii pomalu přibývají nové fotky z finále!
Ve fotogalerii našeho webu ddvpohybu.cz přibývají nové fotky z finálových závodů Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou, které se uskutečnily v sobotu 7. 11. 2009 v Kongresovém centru Praha.

Všechny fotky jsou velmi povedené a zachycují téměř každký okamžik finálových závodů. Nejdůležitější ale je, že spolu s jednotlivými okamžiky zachycují i nepopsatelnou kouzelnou atmosféru, která ve Společenském sále Kongresového centra panovala po celý den. Při prohlížení jednotlivých "obrázků" na vás tato atmosféra určitě dýchne a máte tak možnost se v myšlenkách vrátit do první listopadové soboty.

Dále nabízíme možnost shlédnout videa, která byla na finálových závodech pořízena a vysílána na TV Nova či na webech tn.cz a nova.cz.

Odpolední Televizní noviny, 8. 11. 2009: http://tn.nova.cz/zpravy/doporucujeme/velke-finale-hejbani-s-hankou-a-novou.html

Reportáž z webu nova.cz, 11. 11. 2009: http://tv.nova.cz/clanek//pressweb/akce-hejbejte-se-a-zpivejte-s-hankou-a-novou-ozivila-cely-kongresovy-sal.html

Reportáž z pořadu Volejte Novu, 14. 11. 2009: http://archiv.nova.cz/multimedia/volejte-novu-14-11-2009.html