EXKLUZIVNÍ POZVÁNKA NA KONGRES FITNESS STORY
Fitness Story 2, druhý ročník kongresu pohybu a zdraví PROBĚHNE 29. 5. 2010. Rozhýbejte svá těla pod taktovkou nejlepších instruktorů H.E.A.T. PROGRAMu na světě! Účast přislíbili i Max Grossi s Marikou Moretti z Itálie, odkud H.E.A.T. PROGRAM pochází.

Díky partnerství H.E.A.T. PROGRAMu se sdružením DD v pohybu máte možnost zúčastnit se tohoto kongresu i vy, kdo jste přihlášeni v projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou! Budete mít možnost zažít nejen lekce této fitness novinky, ale užijete si další originální lekce a spousta zábavy. Navíc se na vás budeme těšit i my: Hanka, Katka, Martin, Igor, Roman :-) To je kongres Fitness Story 2.

Připraveny jsou pro vás speciální lekce street dance a aerobiku. Více na http://www.heatprogram.cz/fs2.php

Přihlášky: nejpozději do 20. května Katce Fingralové na mail katka.fingralova@ddvpohybu.cz nebo telefonicky 607 185 011

Místo konání: OMEGA Centrum sportu a zdraví, Legionářská 19, 772 00 Olomouc

Cena vstupného: pro všechny zapojené domovy ZDARMA

Těším se se na setkání s vámi!

Vaše Hanka Kynychová a celý tým DD v pohybu