POHYB VÁM MOC NEŘÍKÁ, OPLÝVÁTE NAOPAK BÁSNICKÝM ČI LITERÁRNÍM STŘEVEM?
Milé děti, jsem ráda, že se opět můžeme společně setkat prostřednictvím Zámečku. Občanské sdružení Dětské domovy v pohybu už dobře znáte, společně s TV Nova pro vás již třetím připravuje projekt „Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou", do kterého je spousta z vás aktivně zapojena. Kromě „hejbacího" projektu bych pro vás chtěla vymýšlet i další projekty a aktivity pro rozvíjení vašeho talentu. A jednu novinku bych ráda zrealizovala ještě během tohoto léta. Zapojíte se?

V loňském roce jsem se zúčastnila několika Nejmilejších koncertů a nadchly mě vaše básničky. Proto bych vaše básnické výtvory chtěla vydat v knižní básnické sbírce, aby se vaše básničky a příběhy v nich často schované dostaly i na veřejnost. Napadají mě témata jako CIT, LÁSKA, ale třeba i SPORT, ale samozřejmě přijdete-li s jiným zajímavým tématem, určitě můžete. Básnickou sbírku bych chtěla vydat po letních prázdninách.

A protože každý čin musí být po zásluze spravedlivě odměněn i já v souvislosti s vydáním sbírky vyhlásím soutěž. První tři z vás, kteří napíší nejkrásnější básničku, vyhrají pro svůj domov exkurzi na Letiště v Příbrami, kde se seznámíte s historickými letadly, zkusíte si, jaké to je sedět v kokpitu atd. Zároveň budou nejkrásnější a nejnápaditější básničky uveřejněny na internetové televizi www.hejbejse.tv. Přečtou je známé tváře z televizních obrazovek a časopisů. Deset z vás může být samozřejmě u toho a může si zkusit jaké to je mluvit před kamerou.

Těším se na vaše básničky a na další setkání s vámi!

Vaše Hanka Kynychová

SOUTĚŽ – BÁSNICKÁ SBÍRKA – POSÍLEJTE SVÉ BÁSNIČKY A VYHRAJTE NÁVŠTĚVU LETIŠTĚ A NÁVŠTĚVU PROFESIONÁLNÍHO NATÁČENÍ

Kdy soutěž trvá: svoje básničky posílejte do 15. 6. 2010 na e-mail ddvpohybu@email.cz
nebo na adresu Dětské domovy v pohybu o.s., Ke Sv. Izidoru 981, 149 00 Praha 4

Zadání soutěže: přednostně báničky na téma CIT, LÁSKA, SPORT, eventuálně i jiná témata

Výherci budou uveřejnění v Zámečku, a také na internetových stránkách DD v pohybu www.ddvpohybu.cz a www.hejbejse.tv.