Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Hanka Kynychová rozhýbala Ostravu i dětské domovy
Prvomájovou sobotu se na ostravském výstavišti odehrál fitness veletrh ´Rozhýbejte Moravu´. Nemohli zde chybět specialisté na zdravý životní styl a fitness, jako je trenérka Hanka Kynychová, oblíbený H.E.A.T. Program, firmy Nutrend, Penam a mnoho dalších. Mediálním partnerem se staly mimo jiné tituly Puls, Fitstyl, Run a Outdoor. A hlavně: návštěvníci mohli pomoci dobré věci, dětem z dětských domovů, zapojených do sdružení Hanky Kynychové Dětské domovy v pohybu.


„Jsem ráda, že jsem se mohla setkat s ostravskými příznivci H.E.A.T. Programu, kterému jsem i já před dvěma lety doslova propadla. Letos se naše spolupráce rozšířila i na moje občanské sdružení Dětské domovy v pohybu, za což jsem moc vděčná,“ uvedla před svojí lekcí Hanka Kynychová.

„Hanka nepřijela dnes náhodou, H.E.A.T. Program se rozhodl podpořit děti z dětských domovů výtěžkem z prodeje exkluzivní řady sportovních potítek. Z každého prodaného potítka putuje dvacet korun na podporu dětí zapojených do projektů sdružení Dětské domovy v pohybu. Další formou spolupráce bude série lekcí s názvem ´Každý krok pomáhá´. Z těchto lekcí budeme odvádět rovněž finanční výtěžek na sportovní aktivity dětských domovů,“ vysvětlil Tomáš Hýna, presenter H.E.A.T. Programu.

U výstavního stánku H.E.A.T. Programu bylo stále rušno nejen pro zajímavý program, ale návštěvníci měli možnost ochutnat a odnést si řadu zdravých produktů a dárků. „Každý kdo si vyzkoušel H.E.A.T. Program na mechanických pásech Maxerrunner, obdržel pitný režim od firmy Nutrend, cereální chléb od Penamu a s sebou si odnesl i čtení v podobě časopisů Puls, Fitstyl, Run či Outdoor,“ přiblížila další presenterka H.E.A.T. Programu Petra Nováková, která zvládala i obsluhu stánku.

Na festival sportu a zdraví se přijela podívat i děvčata z dětského domova ze Zlína, a také z dětského domova v Čeladné. „Jsem moc ráda, že díky nové spolupráci s H.E.A.T. Programem se děti z našeho občanského sdružení mohou zúčastňovat profesionálních sportovních akcí. Holky si zacvičily aerobik, vyzkoušely lekci H.E.A.T. ů a setkaly se se spoustou novinek v oblasti fitness a zdravého životního stylu,“ chválí na závěr nového partnera svého občanského sdružení Hanka Kynychová.

Kde hledat více informací?
Internetová televize Hanky Kynychové www.hejbejse.tv
H.E.A.T. Program www.heatprogram.cz

Autor: RHA - Roman Hrůza Agency (www.rha.cz)

 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz