Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
První společné setkání 3. ročníku již v sobotu 17.7.2010
Již nadcházející sobotu startuje velké letní soustředění pro všech 29 zapojených dětských domovů. Soustředění se již druhým rokem koná v hotelu Hláska ve Zlenicích u Čerčan a těší se velké oblibě jak u dětí, tak i u tet a strýčků.



Dětské domovy se letos vystřídají ve 4 bězích po 80 dětech (cca 8 DD na jeden běh). Kapacita soustředění je oproti loňsku navýšena zhruba o stovku dětí.

Na soustředění děti čeká bohatý program díky našim partnerům

Děti se budou na soustředění věnovat nejen nácviku soutěžních diciplín (aerobik, hip hop, orientální tanec či muzikál), ale také je pro ně připraven bohatý doprovodný program - táborák, karnevalová show, olympiáda atd. Díky partnerům projektu "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou" budou mít děti možnost ochutnat zdravé tvarohy od Kapitána Lipánka (Madeta), vyzkouší si první pomoc (Český červený kříž), vyzkouší si moderní formy fitness disciplín - flexbar, bosu a díky firmě Hervis sport a móda si děti užijí sportovní odpoledne plné zajímavých soutěží. V neposlední řadě nás čeká vážená návštěva - navštíví nás náš největší partner - TV Nova, takže děti budou mít možnost opět se setkat se svými patrony - známými tvářemi TV Nova - a ukázat jim nové sestavy, popovídat si s nimi a "zablbnout si" při soutěžních diciplínách.
Naše díky patří také firmě Rajec, která dodává dětem pitný režim, dále firmě Nestlé, která věnovala sladké odměny Orion.

Novinka - Charitativní koncert

Úplnou novinkou, kterou pro vás připravujeme je velký charitativní koncert v Praze na Střeleckém ostrově. Hanka Kynychová téměř rok nosí v hlavě myšlenku zorganizovat velký koncert pro širokou veřejnoust a děti z dětských domovů. Účást na tomto koncertě již přislíbili David Deyl či Marek Ztracený, takže co se týká programu, bude se opravdu na co těšit.
A kdy nás tato událost čeká? V čtvrtek 23. 9. 2010. Na našich stránkách se budou pomalu objevovat další a další informace koncertu.

Nové webové stránky

V průběhu léta se také můžete těšit na novou - přehlednější - podobu našich webových stránek.

Všem našim parnerům děkujeme za jejich podporu a přejeme pohodové léto.
Dětem přejeme krásné prázdniny a ať jim choreografie na letním soustředění rychle "lezou" do hlavy :-)

Tým DD v pohybu

 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz