Hanka Kynychová a DD v pohybu pořádají velký charitativní koncert
Hanka Kynychová a DD v pohybu pořádají velký charitativní koncert Hanka Kynychová se rozhodla uspořádat charitativní koncert na podportu dětí z dětských domovů. Výtěžek ze vstupného poputuje na realizaci projektu "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou", jehož 3. ročník připravuje občanské sdružení Hanky Kynchové ve spolupráci s TV NOVA.

Srdečně zvu všechny, kteří mají srdce na správném místě na velký chartitativní koncert.

Tento charitativní koncert jsem se rozhodla uspořádat nejen na podporu projektu "Hejbejte se a zpívejte s Hanou a Novou", který již čtvrtým rokem pořádá moje občanské sdružení DD v pohybu za velké podpory TV Nova, ale i proto aby se veřejnos dozvěděla, že v dětských domovech žijí škovné, hodné a talentované děti.

Přijďte děti z dětských domoů podpořit svojí účastní na koncertě plném hvězd !!

Kdy: ve čtvrtek 23. 9. 2010 od 18:00

Kde: Mystic skate park Štvanice

Vstupné: 190 Kč
Jako pozornost obdržíte dárek od Madety.

Předprodej vstupenek: přímo na místě v den konání, Fitness club Hanky Kynychové (www.fitness-kynychova.cz), Studio ella Jesenice (www.studio-ella.cz), Obecní úřad Jesenice nebo na www.ddvpohybu.cz (více info o předprodeji na tomto webu se dozvíte v nejbližších dnech)

Vystoupí: Leona Machálková, Jitka Zelenková, David Deyl, Zbyněk Drda, Adrea Kalivodová, Josef Vágner, Děti ráje a Screamers

PRO DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZAPOJENÝCH VE SDRUŽENÍ DD V POHYBU VSTUP ZDARMA (PO PŘEDCHOZÍ REGISTRACI) !!

Na všechny se těší Hanka Kynychová, děti z dětských domovů a tým DD v pohybu