Známá cvičitelka Hanka Kynychová pořádá charitativní koncert, její projekt podpoří řada hvězdPraha, 14. září 2010 - Leona Machálková, Jitka Zelenková, Zbyněk Drda. To jsou jen některé z hvězd, které vystoupí na charitativním koncertě Hanky Kynychové. Přijdou tak podpořit Hančinu neziskovou organizaci Dětské domovy v pohybu, která již čtvrtým rokem podporuje děti z dětských domovů v jejich mimoškolních sportovních aktivitách a zodpovědném přístupu k vlastnímu životu.

"Jsem velice ráda, že mnoho zpěváků a umělců přijalo pozvánku a na koncertě vystoupí," říká Hanka Kynychová a dodává: "Věřím, že se nám přímo na místě podaří propojit vystupující, publikum a samotné děti z dětských domovů, které se koncertu také zúčastní."

Cílem této akce je získat pozornost pro děti z dětských domovů a ze získaných finančních prostředků realizovat finálové závody projektu "Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou". Ten je díky velké podpoře Televize Nova již třetím rokem stěžejním počinem organizace Dětské domovy v pohybu.

Charitativní koncert Hanky Kynychové se uskuteční 23. září od 18 hodin v Mystic skate park Štvanice v Praze. Kromě již zmíněných hvězd se mohou diváci těšit na vystoupení Davida Deyla, Andrey Kalivodové, Josefa Vágnera, Dětí ráje a Screamers. Celou akci moderuje Honza Musil.

Více informací o koncertě a neziskové organizaci Dětské domovy v pohybu se dozvíte na webových stránkách www.ddvpohybu.cz.