GIPSY.CZ a tváře Novy vystoupí v Kongresovém centru Praha
Dne 13. listopadu se v Kongresovém centru Praha pořádá opravdu pozoruhodná sešlost známých zpěváků, moderátorů a osobností televizní obrazovky. Známá skupina Gipsy.cz, Jan Bendig, Zbyněk Drda, Míša Nosková, Vlasta Horváth, David Deyl a populární tváře „nováckých" pořadů vystoupí V Kongresovém centru Praha na Vyšehradě v rámci charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

Autorka celého projektu Hanka Kynychová je na bohatý program třetího ročníku charitativního počinu náležitě hrdá. Projekt dává příležitost dětem z dětských domovů ukázat své taneční schopnosti. Přes 400 dětí zde předvedou své taneční choreografie – aerobic, hip hop, muzikál, orientální tance.

Jsem velice potěšena a vděčna, že pozvání přijali jmenované osobnosti. Těším se také na patrony dětských domovů, kteří díky dobré věci na den vystřídají televizní obrazovky za pódium v Kongresovém paláci. Děti půl roku pilně dřely a nacvičovaly choreografie, aby byly co nejlepší, “ říká autorka projektu Hanka Kynychová.

Druhou listopadovou sobotu jste všichni srdečně zváni. Svojí účastí shlédnete nejenom zajímavý program, ale symbolickým vstupem 100 Kč podpoříte pohybově nadané děti z dětských domovů.