Hanka Kynychová odstartovala další ročník charitativního projektu pro děti z dětských domovů
Praha, 14. března 2011 - Legendární duo Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík a zpěváci a tanečníci z muzikálu Děti Ráje podpořili děti z Dětského domova Tišnov a spolu s oblíbenou cvičitelkou Hankou Kynychovou tak odstartovali další ročník projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

"Děti z Tišnova vyhráli v loňském roce v rámci projektu možnost zahrát si v muzikálu Děti Ráje. Celý rok s nimi účinkující v čele s Míšou Noskovou trénovali. A nyní se dětem jejich dřina zúročila. Jejich vystoupení jsme využili pro zahájení již pátého jubilejního ročníku," říká Hanka Kynychová, která měla před představením velkou trému. "Holkám z Tišnova jsem věřila, jsou šikovné. Ale přesto jsem byla nervózní, aby vše dobře dopadlo," vysvětluje Hanka. Děti z dětského domova se tak díky vlastní píli dostaly tam, kam vzhledem ke svému talentu patří - do profesionálních podmínek tanečního a muzikálového světa.

V loňském roce se do projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou zapojilo přes čtyři sta dětí z třiceti dětských domovů po celé republice. "Věřím, že letos na tom budeme podobně. Projekt se během těch let vyvinul a je úspěšný právě díky týmu lektorů, kteří s námi dětem pomáhají, cvičí s nimi a věnují jim svůj čas," dodává Hanka s tím, že i letos bude s Dětmi Ráje spolupracovat.