Děti z dětských domovů spolu s Hankou Kynychovou ovládly v neděli brněnskou Vaňkovku
Brno 15. dubna 2011 - Brněnská Vaňkovka se v neděli otřásala v základech. Svoje hudební nadání tam totiž přišli všem příchozím předvést děti z Dětského domova Tišnov, které se účastní charitativního projektu Hanky Kynychové a TV Nova Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou. "Neustále se snažím hledat příležitosti, jak dát šikovným dětem z domovů příležitost ukázat, co v nich je, a zároveň je nechat jít s vlastní kůží na trh," vysvětluje Hanka Kynychová.

Před několika týdny odstartoval již pátý ročník charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou, a proto se Hanka Kynychová vydala do Brna, aby zde projekt představila. "Měli jsme sem navíc cestu, protože jsme zde cvičili v rámci mojí cvičební Nestlé Tour Jaro 2011," říká Hanka.

Oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová se dětem z dětských domovů věnuje už řadu let. Založila také občanské srdužení Dětské domovy v pohybu a nadační fond, který dává dětem z domovů příležitost sportovat a v oblíbených aerobních sportovních disciplínách se nadále rozvíjet. "Každoročně děti v rámci projektu trénují a intenzivně se připravují na velké finálové listopadové závody. Je důležité, aby se naučily, že jim v životě nikdo nedá nic zadarmo, a že když něco chtějí, musí proto samy udělat maximum," dodává Hanka Kynychová. Kromě ní přišli děti do Vaňkovky podpořit také moderátor Honza Musil a zpěvačky Madalena Joao a Kristýna Šebíková.