Hanka Kynychová se postavila na start pražského ½ maratonu
Hanka Kynychová se postavila na start pražského ½ maratonuPraha 4. dubna 2011 - Jedním z běžců náročného pražského Hervis ½ maratonu se v sobotu stala také cvičitelka Hanka Kynychová. Spolu s dětmi a tetami z dětských domovů Staňkov, Tišnov a Ústí nad Labem - Severní Terasa tak přišla potrápit tělo, změřit síly s ostatními a podpořit dobrou věc.

"Hervis 1/2 maraton je o zdravém životním stylu, ke kterému má sport patřit. V rámci své charitativní činnosti pomáhám dětem z dětských domovů se sportovním vyžitím. Spojení Hanka Kynychová a Hervis je proto logické. Navíc Hervis podporuje i charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou," vysvětluje Hanka Kynychová. 1/2 maraton letos velice náročný, není pochyb. Více než deset tisíc běžců se ve velmi teplém počasí hrnulo historickým centrem Prahy s cílem poměřit síly s nejlepšími běžci světa, ale i sami se sebou. "Obdivuju každého, kdo to zvládl. Mám radost, že se zapojily i tři dětské domovy z našeho projektu, a zároveň věřím, že příští rok tady těch domovů bude mnohem, mnohem víc. Ta atmosféra a pocit vlastního vítězství totiž rozhodně stojí za to," dodává Hanka Kynychová.

O tom, že byl 1/2 maraton letos velice náročný, není pochyb. Více než deset tisíc běžců se ve velmi teplém počasí hrnulo historickým centrem Prahy s cílem poměřit síly s nejlepšími běžci světa, ale i sami se sebou. "Obdivuju každého, kdo to zvládl. Mám radost, že se zapojily i tři dětské domovy z našeho projektu, a zároveň věřím, že příští rok tady těch domovů bude mnohem, mnohem víc. Ta atmosféra a pocit vlastního vítězství totiž rozhodně stojí za to," dodává Hanka Kynychová.

Hanka Kynychová se postavila na start pražského ½ maratonu