Hanka Kynychová cvičila v Pyšelích s dětmi v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou
Populární cvičitelka Hanka Kynychová je velmi činorodá žena. Nejen že založila sdružení Dětské domovy v pohybu, ona mu také v ěnuje každou volnou chvilku a objíždí děti v domovech, které se celý rok připravují na velké pražské finále.

Letos se do projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou zapojilo 24 dětských domovů. Ty se postupně zúčastnily prázdninového soustředění ve Zlenicích a v těchto dnech si ho opakují ve víkendových turnusech.

Kromě toho se ale Hanka vydává i za dětmi přímo do dětských domovů. Naposledy zavítala do DD v Pyšelích, který sídlí v areálu místního zámku a obývá ho necelých pět desítek dětí ve věku od tří až osmnácti let. Díky skvělé paní ředitelce Haně Juřenové zde mají děti velké množství volnočasových aktivit a zajímavých akcí. Hanka sem zajela tentokrát spolu s kolegyní herečkou Adélou Gondíkovou, která má k tomuto domovu velmi vřelý vztah a ráda podporuje jeho aktivity.

Mladé slečny v Pyšelích nacvičují na soutěžní klání vystoupení v kategorii Aerobic Junior, Zumba a Hip hop a s Hankou strávily příjemné odpoledne procvičováním svojí sestavy. Co se naučily, pak předvedou na finálovém klání, které proběhne 19. listopadu v Kongresovém centru Praha ve spolupráci s velkou spoustou tváří TV Nova a dalších celebrit. Podle Hanky mají mladé sportovkyně šanci na úspěch poměrně velkou