Adventní charitativní koncert po roce opět v Tišnově! Tentokrát v pondělí 12. prosince
V pondělí 12. 12. vyrážím s partou skvělých zpěváků a tanečníků do Tišnova! Nadační fond Hanky Kynychovéa Dětský domov Tišnov pořádají v pořadí již druhý Adventní charitativní koncert - výtěžek ze vstupného je věnován DD Tišnov. Začínáme v 18:30, vstupné 90 Kč!

Těšit se můžete na pěveckou a tanční show....Zazpívá Míša Nosková, Madalena Joao, Michael Foret, Míša Sejnová, Genny Ciatty, František Pytloun a Kristýna Šebíková. Těšit se můžete také na ukázku z muzikálu Děti Ráje a taneční vystoupení Magic Free Group.

V neposlední řadě vystoupí děti z DD Tišnov. Tento DD získal v letošním 5. ročníku charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou titul Skokan roku 2011 - poskočil z loňského 8. místa celkového hodnocení na místo druhé!!!!! V Superfinále závodů získaly děti několik zlatých a jinak cenných kovů. V pátek 16. 12. je můžete vidět mezi tanečníky v muzikálu Děti Ráje v pražské GoJa Music Hall.

Těším se s vámi na viděnou v Tišnově - bude to stát opravdu za to!!!

Vaše Hanka Kynychová a celý tým DD v pohybu