Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Děti z dětského domova vystoupily v muzikálu Antoinetta – královna Francie
Děti z dětského domova vystoupily v muzikálu Antoinetta – královna FrancieOblíbený muzikál Antoinetta – královna Francie hostil před pár dny nevšední partu mladých lidí, která vystoupila se skladbou Etiketa přímo na pódiu během představení. Jednalo se o děti z dětského domova v Tišnově, jež vyhrály vystoupení v rámci projektu Nadačního fondu Hanky Kynychové Hejbejte se a zpívejte.

Tišnovský dětský domov se stal vítězem kategorie Muzikál v této soutěži už popáté, a na divadelní prkna Divadla Hybernia se tak cvičil už na Dětech ráje, Noci na Karlštejně či Kapce medu pro Verunku. V Hybernii však poprvé děti zažily dokonalý profesionální muzikálový servis, zpívaly na profi porty a měly i herecké repliky.

Na pódium děti uvedla Hanka Kynychová spolu s Monikou Absolonovou, jejíž part zpívaly dívky z dětského domova tak dobře, že zaujaly i samotnou muzikálovou hvězdu.  Po vystoupení se pak s dětmi v krásných šatech fotila bezprostředně bosá a v kostýmu, ve kterém jí na jevišti setnou hlavu.  Dětský domov za skvělý zážitek pochválil i Roman Vojtek a další herci a zpěváci, kteří s Hankou Kynychovou na jejím projektu dlouhodobě spolupracují a děti na jejich vystoupení připravují. Producentka představení Ema Krahulíková pak jako poděkování všem předala květiny jako opravdovým hvězdám.

„Jsem na děti strašně pyšná. Vždycky mám trému za ně, jsou to velké nervy. Tentokrát jsem navíc byla i velmi dojatá. Nevím, zda to bylo excelentním výkonem dětí před vyprodanou Hybernii nebo příběhem Antoinetty,“ shrnula s úsměvem Hanka Kynychová
 
Pro děti z Tišnova je charitativní projekt Hanky Kynychové velkou výzvou, jsou do něj zapojeny už pět let a pětkrát zvítězily ve své kategorii, třikrát byly absolutním vítězem. Na představení však dorazily také party z dětského domova z Lipové u Šluknova, ze Staňkova, Humpolce a Ústí nad Labem – Severní Terasy, které se v rámci 8. ročníku Hejbejte se a zpívejte umístily na medailových pozicích.

Děti rozhodně s pohybem ani zpěvem nekončí, a tak je velmi pravděpodobné, že je příští rok uvidíme opět na některém z muzikálových jevišť. Obhájí tišnovští své prvenství i pošesté?
 


Děti z dětského domova vystoupily v muzikálu Antoinetta – královna Francie
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz