Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Kmotrou 24. prodejny Hervis v ČR se stala Hanka Kynychová
Kmotrou 24. prodejny Hervis v ČR se stala Hanka KynychováV úterý 13. října 2009 byla na pražském Smíchově otevřena nová prodejna Hervis Sport. Společně s jednatelem společnosti panem Luďkem Semerádem přestřihla slavnostní stuhu i známá cvičitelka a propagátorka zdravého životního stylu Hanka Kynychová. Nová prodejna v obchodním centru Nový Smíchov nabídne zákazníkům pestrou škálu profi i hobby sportovního náčiní a oděvní sportovní a volnočasovou módu.



„Jsem velmi ráda, že jsou již na českém trhu k dostání kvalitní pomůcky pro cvičení a hlavně kvalitní obuv, protože ta je při sportování nejdůležitější. Hervis Sport patří k mým oblíbeným prodejnám, protože na jednom místě nakoupím pro celou rodinu,“ řekla kmotra Hanka Kynychová, která si z nově otevřené prodejny odnesla jak zimní kombinézy pro děti, tak teplákovou soupravu pro sebe i pro manžela.

Jak se zdá, tak zimní sezóna je tady a právě Hervis Sport nabízí lyžařům, snowboardistům a dalším vyznavačům zimních sportů jen to nejlepší zboží. Na své si zde přijde opravdu každý – profesionální sportovec, který si potrpí na exkluzivní zboží z vyšší cenové třídy, tak i rekreační sportovec, kterému stačí klasické osvědčené značky.

„Dbáme na to, abychom šli ruku v ruce s novými trendy. V současné době se snažíme naše prodejny zásobovat oblíbeným funkčním spodním prádlem a trendy lyžařskými komplety," vysvětlil Luděk Semrád, jednatel společnosti Hervis Sport a móda.

A protože v Hervisu najdeme opravdu všechno, tak bychom neměli zapomínat ani na doplňky výživy. Již několik let má na pultech Hervisu své místo známá olomoucká firma Nutrend. Její výrobky jsou oblíbené jak mezi profesionálními sportovci, tak i mezi sportovci rekreačními. A právě proto se Nutrend stal partnerem slavnostního otevření prodejny v OC Nový Smíchov a všichni návštěvníci měli možnost vyzkoušet léty prověřený Carnitin drink v novém designu a oblíbenou tyčinku Pro Figure.

„Nově otevřené prodejně přeji spoustu prodaného zboží a spokojených zákazníků! Ráda bych také touto cestou poděkovala společnosti Hervis sport, protože již druhým rokem je hlavním partnerem mého dobročinného projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou, který pořádá moje občanské sdružení Dětské domovy v pohybu spolu s TV Nova,“ uzavřela příjemné sportovní odpoledne Hanka Kynychová.


Kmotrou 24. prodejny Hervis v ČR se stala Hanka Kynychová
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz