Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz
Hejbejte se a zpívejte…a nezapomeňte se také napít
Hejbejte se a zpívejte…a nezapomeňte se také napítSport je pro děti nejen zábava, která dobře naplňuje volný čas, ale je to i cesta, jak si uchovat zdraví - a naučit se, že nic není zadarmo a za úspěchem stojí pravidelná a cílevědomá práce. A právě to je smyslem dlouhodobého charitativního projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou", jehož autorkou je oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová. Projekt, je určen dětem, které vyrůstají v dětských domovech. Letošní, již pátý ročník, je v plném proudu.


V červenci a srpnu nacvičují děti na velkém letním soustředění pod vedením Hanky Kynychové a zkušených instruktorů moderní sportovní a taneční disciplíny: konkrétně Aerobik Mini, Aerobik Kadet, Aerobik Junior, Hiphop, Zumba, Muzikál a MTV dance Projekt je celoroční a některé domovy jsou v projektu zapojeny již pátým rokem. Finálové závody proběhnou v pražském Kongresovém centru 19.listopadu 2011. Celkem se do projektu zapojí děti ve věku od 4-26 let ze 24 dětských domovů z celé ČR. Cíle projektu nejsou nijak malé: děti se prostřednictvím sportu a pohybu realizují, posilují svoje sebevědomí a učí se, že k úspěchu vede poctivá, systematická práce a trénink. Výherci kategorie Muzikál se pak mohou zúčastnit představení muzikálu „Děti ráje" jako část taneční company.

A takhle báječná atmosféra byla na červencovém soustředění ve Zlenicích. Cvičily a tančily nejen děti, ale i známí herci a samozřejmě Hanka Kynychová, autorka projektu. A protože bylo horké léto, přišly vhod i domácí limonády, které poskytla firma SodaStream, která se stala hlavním partnerem akce. SodaStream bude zajišťovat pitný režim po celou dobu akce i v průběhu finálových závodů, které proběhnou v listopadu.

I vy si můžete doma, na cestách nebo při sportu zpestřit pitný režim báječnými nápoji, které hravě vykouzlíte z čerstvé kohoutkové vody pomocí originálního přístroje SodaStream a některého z mnoha sirupů. Přístroj využívá plnitelnou bombičku, která vystačí až na 80l domácí sodovky, a nepotřebuje ke svému provozu již nic víc, než čerstvou vodu z kohoutku. Vedle toho, že nespotřebovává žádnou energii, šetří vaše záda a přírodu. Vyzkoušejte třeba řadu sirupů SodaStream Sparkling Goodness z přírodní šťávy z tropického ovoce bez jakýchkoliv umělých barviv či aromat a bez přidaného cukru. Přístroje, bombičky, náhradní láhve i sirupy pořídíte v široké maloobchodní síti a v e-shopech.

Více na www.SodaStream.cz, www.facebook.com/SodaDoma.



Hejbejte se a zpívejte…a nezapomeňte se také napít
 
Fitness club Hanky Kynychové Hejbej se TV Břišní pekáč s Hankou Kynychovou Oficiální stránky Hanky Kynychové E-shop kynychova-shop.cz